Weer in Chersonissos

Chersonissos is een populaire toeristische bestemming in Griekenland, bekend om zijn prachtige stranden, nachtleven en uitgaansmogelijkheden. Het weer is een belangrijke factor voor reizigers die naar Chersonissos reizen, dus hier is een overzicht van het weer in Chersonissos in oktober, mei en april.

Weer in Chersonissos in Oktober:

Oktober is een geweldige tijd om Chersonissos te bezoeken, aangezien het weer aangenaam is met milde temperaturen en weinig regen. Het is ook buiten het hoogseizoen, waardoor het minder druk is op de stranden en in de stad. Gemiddelde temperaturen variëren van 20°C tot 25°C, met weinig kans op regen en vrijwel constant zonnig weer.

Weer in Chersonissos in Mei:

Mei is een prachtige tijd om Chersonissos te bezoeken, aangezien het weer warm en zonnig is. Het is nog niet te warm, dus het is nog steeds comfortabel om rond te lopen en te genieten van de stad. Gemiddelde temperaturen variëren van 25°C tot 30°C, met weinig kans op regen en veel zonneschijn. Het is ook nog steeds buiten het hoogseizoen, waardoor de stad en de stranden rustiger zijn.

Weer in Chersonissos in April:

April is een geweldige tijd om Chersonissos te bezoeken, aangezien het weer mild is en de stad nog niet overspoeld is door toeristen. Gemiddelde temperaturen variëren van 20°C tot 25°C, met weinig kans op regen en veel zonneschijn. Het is een perfecte tijd om te ontspannen op het strand en de stad te verkennen voordat het hoogseizoen begint.

In conclusie is het weer in Chersonissos het hele jaar door aangenaam, met veel zonneschijn en milde temperaturen. Of je nu in oktober, mei of april reist, het weer zal niet storend zijn en je kunt volop genieten van alles wat Chersonissos te bieden heeft.

loader-image
Weer in Chersonissos
Kreta, GR
18:08, 6:08, 14 juli, 2024
temperature icon 24°C
onbewolkt
Humidity 33 %
Wind 9 mph
Wind Gust: 16 mph
Sunrise: 04:16
Sunset: 18:35
Scroll naar boven