Jongerenvakantie Salou

Veel jongeren houden wel van het mooie Salou. Gedurende de zomermaanden is het er erg druk en daarom is het goed om de jongerenreis Salou ook snel te boeken als je wil gaan. Feesten, zon, zee en strand, kortom alles wat je nodig hebt om een vette vakantie te krijgen met je vrienden.

Beste reisaanbieders voor Zonvakantie voor jongeren:

– Prijsvrij vakanties
– De Vakantiediscounter
– Suntip Vakanties

Salou jongeren vakanties om van te smullen!

Ben je er even aan toe om met vrienden weg te gaan? Tijdens de beste Salou jongerenvakanties ga je echt mooie herinneringen opbouwen. Je gaat lekker naar het strand, winkelen, uitgaan, heerlijk uiteten en je gaat gewoon alles doen wat je maar wil tijdens jouw vakantie Salou.

Uitgaan in Salou

Het uitgaansleven in Salou is echt meer dan de moeite waard! Daarom hebben we voor jou een paar tips op een rijtje gezet waar je echt naar toe moet als je hier bent!

Nederlandse gezelligheid in Busstop of in de Skihut

Als je houdt van de Nederlandse gezelligheid op Salou dan moet je echt naar Busstop of de Skihut.

Vette kroegentocht!

Ga samen deelnemen aan de kroegentocht, zo ontdek jij in de nacht de leukste bars en clubs!

Tropical dansen en feesten!

Lekker doorgaan tot in de vroege uurtjes? Bezoek dan Tropical want hier kun je volop dansen en genieten van diverse muziekgenres!

Snoepy’s voor de hele groep!

Met zijn allen lekker losgaan bij Snoepy’s, dat ga je niet snel vergeten. Veel jongeren keren hier graag terug omdat het er zo gezellig is.

Solmar Tours Salou regelt het voor je!

Een jongerenreis Salou zo snel mogelijk geregeld hebben? Dan kies je natuurlijk voor Solmar Tours Salou want daar is het echt zo geregeld. Je kunt hier namelijk je complete reis regelen en als je dat hebt gedaan, dan kan het aftellen naar jouw Salou vakantie echt beginnen.

Weer in Salou

Over het weer in Salou hoef je je geen zorgen te maken tijdens de jongerenreis Salou. Er heerst namelijk een mediterraan klimaat en dat wil zeggen lekkere warme zomers. Het is er dan in de zomermaanden gemiddeld ook rond de 28 graden en dat is toch heerlijk als je in de avond en nacht uit wil gaan en overdag lekker op het strand wil chillen?

Activiteiten in Salou

Salou is natuurlijk bekend vanwege het drukke en chille uitgaansleven, maar er is nog veel meer te doen. Daarom een paar tips voor je, zodat je naast het uitgaan ook nog andere vette activiteiten kunt ondernemen.

 

Oude centrum van Salou

Bezoek het oude centrum van Salou maar eens, daar is het erg levendig. Je vindt er veel winkeltjes en restaurants. Lekker even een hapje eten tussen het wandelen door, zeker een aanrader!

Chillen op het strand

Na een avondje of nachtje doorhalen is het heerlijk om plaats te nemen op het strand. Lekker zonnen, bruin worden en gewoon even bijslapen zodat je in de avond weer lekker door kunt gaan met dansen en feesten.

Over Salou

Top 5 hotels in Blanes

1. Hotel Piramide
2. App. Salou Pacific
3. Goya Appartements
4. Appartementen Azahar
5. Los Peces

Scroll naar boven