Jongerenvakantie Chersonissos

Hoe vet zou het zijn als je van de jongerenvakantie Chersonissos mag genieten? Misschien is het wel een droom die je hebt en nu is dan eindelijk het moment daar. Je gaat dit jaar lekker met je vrienden op vakantie, lekker zonder ouders! Gewoon doen en laten waar jullie zin in hebben en lekker losgaan tijdens het uitgaan, eten, slapen en alles doen wanneer jij daar zin in hebt! Dit klinkt toch als een droomvakantie? Dit kan allemaal gerealiseerd worden als je kiest voor een jongerenreis Chersonissos!

Beste Jongeren vakantie aanbieders voor CHERSO!

– Prijsvrij vakanties
– GoGo Jongerenreizen
– Vakantiediscounter

Lekker chillen tijdens de vakantie Chersonissos

Wie kijkt er nou niet naar uit om van de vakantie Chersonissos gebruik te maken? Jij en je vrienden hebben er vast en zeker zin in en het aftellen zal ook wel begonnen zijn nadat de vette trip is geboekt! Als je denkt aan Chersonissos, dan denk je toch ook aan Star Beach? Dit is namelijk het paradijs en daar vind je zwemparadijs met lazy river. Ook heb je hier nog verschillende poolbars en dan nog een strand waar je heerlijk kunt chillen met je vrienden (en je kunt er nieuwe mensen leren kennen natuurlijk). De hele dag door vind je hier de meest vette muziek, lekker chillen met de beste DJ aller tijden!

 

Stranden vakanties Chersonissos

Natuurlijk wil je ook lekker op adem komen na een flinke nacht losgaan tijdens één van de vakanties Chersonissos. Daarvoor zijn er meer dan genoeg stranden waar dat je lekker plaats kunt nemen. Je kunt ook een van de ligbedjes kiezen bij een zwembad, maar het strand is vaak toch wel aangenamer! Lekker bruin worden, geen gezeur aan je hoofd, maar gewoon lekker even doezelen, de kater de kans geven om weg te gaan en dan is het weer tijd om lekker te eten en plannen te maken voor de volgende avond. Het is toch geweldig om met je vrienden lekker te doen waar je zin in hebt? Dit is een droom die uit gaat komen op Chersonissos en dat zal je vaak willen herhalen!

Uitgaan op Chersonissos

Een jongerenreis Chersonissos is toch echt wel een van de dikste trips aller tijden! Als je er eenmaal bent geweest dan kijk je er al weer naar uit om volgende jaar te mogen gaan. We hebben nog wel een paar tips voor je om lekker uit te gaan op Chersonissos. Je hebt dus de feesten op Star Beach, maar je kunt ook naar de boulevard. Ook zijn er veel goede clubs te vinden zoals BIOBIO en dan heb je nog Paradiso, daar moet je tijdens je vakantie Chersonissos echt een keer naar toe! Als je van Nederlandse gezelligheid houdt dan kun je met je vrienden naar ’t Hof van Holland! Hoe dan ook, jouw tripje naar Chersonissos gaat de beste aller tijden worden!

Wat ga je doen op Chersonissos?

Als je aan jongeren vraagt wat er te doen is op Chersonissos dan zeggen ze uitgaan, losgaan, feesten, drinken en naar het strand! Maar er is nog veel meer te beleven hoor! Je zou je eens aan kunnen melden voor een speciale Beachday. Dit is een dag waarbij je actie en relaxen met elkaar gaat combineren, écht de hele dag door en dat is echt een vette aanrader! Wat je ook nog kunt doen is een keer een bezoekje brengen aan een groot zwemparadijs, of gewoon lekker een dagje niets doen of shoppen? Als je van shoppen houdt dan moet je de markt in de stad Heraklion echt bezoeken, daar vind je echt de vetste souvenirs.

Zie ook: 

Over Chersonissos

Top 5 hotels Chersonissos

1. Appartementen Sun Club Olympia
2. Aparthotel Indigo Inn
3. Hotel Heronissos
4. Kahlua Hotel & Suites
5. Porto Greco

Scroll naar boven