Jongerenvakantie Lloret de Mar

Lekker met vrienden genieten tijdens de jongerenreis Lloret de Mar, dat is pas chill! Je hebt al vakantie als je bent geland en dan geniet je echt van de lekkere warme zon, de mooie stranden, het uitgaansleven, de lekkere cocktails en dat is pas een vette vakantie. Houd je ook zo van uitgaan en feesten? Dan is een jongerenreis Lloret de Mar hetgeen waar dat jij voor moet gaan!

Beste reisaanbieders voor Zonvakantie voor jongeren:

– GoGo Jongerenreizen
– De Vakantiediscounter
– Prijsvrij vakanties

Vetste jongerenvakanties in Lloret de mar

De vakanties Lloret de mar zijn echt populair en dat is natuurlijk niet zomaar. Grote groepen jongeren komen hier samen om dag in dag uit lekker te feesten, te chillen op het strand en om de boel te ontdekken hier. Met name het uitgaansleven is hier prioriteit als zij hier komen.

Uitgaan in Lloret de Mar

Als echte party animal wil jij natuurlijk lekker veel uitgaan in Lloret de Mar. Groot gelijk heb je want dit is jouw moment om lekker met vrienden los te gaan. Geen vaste tijden om te gaan en thuis te komen, maar gewoon lekker doen en laten waar je zin in hebt. Tot in de vroege uurtjes doorfeesten en dan lekker op het strand bijkomen en chillen. Wie doet je wat? Tijdens je jongerenreis Lloret de Mar gaat het allemaal lukken. Daarom een paar tips over uitgaan in Lloret de Mar.

Texas of Rockefellers

In de Texas of Rockerfellers kun jij lekker feesten en dan ga je door naar St. Trop of Moef Gaga en dan heb jij een heerlijke nacht/ochtend gehad! Lekker veel drankjes en goede muziek!

Nederlandse gezelligheid in the Box

Als je van Nederlandse gezelligheid houdt in Lloret de Mar, dan kun je naar The Box. Daar wordt voor jou erg bekende muziek gedraaid en kun je lekker losgaan!

Bumpers, lekker feesten!

Als je op jongerenvakantie naar Lloret de Mar gaat dan moet je echt eens naar Bumpers. Dit is namelijk een vette club met een eigen tuin en een glazen dansvloer, vet toch? Je ziet daaronder dan gewoon de vissen zwemmen!

Camping Lloret de Mar

Hoe lekker is het om samen met je vrienden te verblijven op een camping in Lloret de Mar. Lekker rustig wakker worden, overdag een beetje chillen op de camping of aan het strand, lekker BBQ’en, dat gaat gewoon een top jongerenreis in Lloret de Mar worden!

Weer in Lloret de Mar

In de zomer is het heerlijk weer in Lloret de Mar. Gemiddeld is het er dan rond de 28/29 maanden. Dus lekker bruin worden aan het strand, lekker zwemmen in zee na het uitgaan. In de avonduren weer terug naar een discotheek of club en in de ochtend weer lekker op het strand neerploffen en genieten van de aangename temperaturen.

Activiteiten in lloret de Mar

Naast het uitgaan in Lloret de Mar kun je natuurlijk ook nog veel andere leuke activiteiten doen. Daar hebben we wat leuke tips voor.

 

Barcelona ligt om de hoek!

Als je er dan toch bent, lekker even een dagje naar Barcelona? Je bent er zo dus de moeite waard om dan de stad eens te verkennen! Lekker shoppen en dan in de avond lekker feesten, echt een aanrader!

 

Spaanse tapas en sangria

Als je naar Spanje gaat, dan kun je er niet omheen en dan moet je echt de Spaanse tapas en de sangria proberen! Je kunt daarvoor naar het centrum en daar vind je veel restaurantjes waar je dit wordt aangeboden, zoals bij La Pampa. Als je van steaks houdt dan kun je het beste naar de Orient Express.

Zie ook:

Over Lloret de mar

Top 5 hotels in Lloret de mar

1. Bondia Augusta Club Hotel
2. Condado Apartments
3. Hotel L’azure
4. H-top Royal Star
5. Santa Rosa By Pierre

Scroll naar boven