Jongerenvakantie Kos

Wil je graag de meest vette vakantie ever beleven met je vrienden? Dan is het tijd om te kiezen voor een vakantie Kos. Alles wat je nodig hebt om tot rust te komen, uit te gaan en te relaxen vind je hier.

Beste reisaanbieders voor Zonvakantie voor jongeren:

– Prijsvrij vakanties
– Vakantiediscounter
– Corendon vakanties

Chillen tijdens een vakantie Kos

Gewoon lekker even weg met je vrienden, niemand die je controleert hoe laat je thuis bent, ideaal toch? Tijdens je jongerenreis Kos ga je pas echt genieten. Het is niet voor niets dat zoveel jongeren ieder jaar weer van de Kos vakanties willen genieten. Ze kijken er al naar uit wanneer de vakantie Kos is geboekt! Lekker aan het strand liggen, een hapje eten, uitgaan tot in de vroege uurtjes, dan lekker op het strand in slaap vallen, bruin worden, wie doet je wat?

Kos vakanties, meer dan genoeg mogelijkheden

Gedurende je Jongerenreis Kos Griekenland vakantie moet je natuurlijk op zijn tijd lekker eten! Er zijn gelukkig meer dan genoeg leuke restaurantjes te vinden. Restaurant Filarakia is echt een aanrader. Je vindt er Griekse gerechten, maar wel Nederlandse bediening, wel zo fijn dat je je eigen taal kunt spreken! Maar voor de beste cocktails raden wij je de huisbar aan van Jackson’s of Beachbar Baltic (te vinden aan het strand).

Kos Griekenland vakantie, dat wil jij toch ook?

Met een Kos Griekenland vakantie zal er het beste in je naar boven komen, lekker feesten, je roes uitslapen en dan is het weer tijd voor het volgende feestje. Lekkere cocktails proberen, dansen met andere jongeren en gewoon genieten. Je vergeet de tijd hier helemaal, je gaat door en door genieten, lekker chillen met je vrienden en dat is toch een vette vakantie?

Uitgaan in Kos

Houd je echt van feesten? Dan ga jij met je vrienden echt niets tekort komen op het vette Kos. Uitgaan is hier echt super gezellig en je leert zo snel nieuwe mensen kennen. Heb jij je stoere look al klaar om te gaan stappen?

Ga naar het plein in het centrum

Als je naar het centrum op Kos gaat dan vind je daar een groot plein en daar zitten alle bars. Een aanrader is dan zeker om gedurende happy hour even te starten met een cocktail. Binnen kun je alvast een shotje nemen en je beste dance moves laten zien aan iedereen.

Black Amber

Als je overdag echt lekker wil chillen dan is Black Amber een goede plek. Een lekker zwembad, heerlijk eten en drinken en het ziet er geweldig uit. Je vindt er ook regelmatig in de middagen en avonden hele vette poolparty’s en feesten.

Saloon Tex

Iedere avond is het echt groot feest als je naar Saloon Tex gaat. Dit is een vet café met een lekkere mix aan muziekstijlen. Dit mag je dus niet missen tijdens je Kos vakantie!

Activiteiten in Kos

Er zijn veel leuke dingen te doen als je op Kos bent. Op het strand liggen, fietsen, actie op het water of uitgaan, hieronder lees je er meer over.

 

Stranden Kos

Naast het uitgaan is het ook wel eens lekker om even te chillen op het strand. Er zijn veel mooie stranden te vinden en wat ook van belang is, ze zijn ook goed bereikbaar. Je hebt aan het strand bij Kos-stad ook nog een aantal beachclubs, het ontbijt en de lunch zijn hier echt de moeite waard!

Fietsen op Kos

Kos heeft veel fietspaden en zo kun je het hele eiland verkennen. Leuk om zo toch een beetje actief te zijn en de omgeving te ontdekken. Tussendoor ergens een hapje eten en wat drinken en op tijd weer terug om te gaan stappen!

Wateractiviteiten

Als je naar Kos gaat, dan is het ook echt wel vet als je kiest voor actie op het water. Dit gaat echt een vette beleving worden. Kies voor crazy couch, flying fish of de banaan! Alles kan voor je geregeld worden als je er bent.

Weer in Kos

Er is sowieso erg veel te beleven tijdens een jongerenreis in Kos, maar het weer is hier ook fantastisch gedurende de zomermaanden. Logisch toch dat er dan zoveel mensen graag naar toe willen? In de zomer is het op Kos vaak lekker warm, zonnig en droog. Het kan soms wel boven de 30 graden worden. Daarom is het fijn dat je lekker veel verkoeling op kunt zoeken (zwemmen in de zee of in het zwembad). Het zeewater is in de zomer rond de 24 graden, ook dat is heerlijk!

Zie ook: 

Informatie over Kos

Scroll naar boven