Jongerenvakantie Rimini

Eindelijk is het zover, lekker zonder ouders op vakantie. Wil je lekker chillen met vrienden tijdens een jongerenreis Albufeira? Dan ga je daar echt geen spijt van krijgen! Het is echt een dikke trip die je dan gaat maken en waarbij je je ogen uit gaat kijken!

Beste reisaanbieders voor Zonvakantie voor jongeren:

– Prijsvrij vakanties
Suntip vakanties
– De Vakantiediscounter

Jongeren vakantie naar Rimini

Rimini ligt in het noordwesten van Italië, om precies te zijn aan de Adriatische Zee. Ieder jaar gaan er veel mensen naar toe om er lekker te feesten. Je vindt er erg veel vette kroegen en clubs, gelegen bij een zandstrand.

 

Dagje San Marino

Het kleinste land ter wereld is San Marino en daar ligt Rimini tegenaan. Je kunt hier een middagje naar toe, lekker even winkelen en een terrasje pakken mag dan niet vergeten worden!

Venetië bezoeken

Lekker een dagje naar Venetië is ook zeker de moeite waard. Dit kun je doen met het OV, of je kunt een auto huren of je gaat met de taxi.

 

Rimini Italië lekker chillen op het strand!

Als je van de jongerenreis Rimini gebruik gaat maken, dan kun je richting de westkant gaan. Waarom vraag je je misschien af, nou omdat je hier het meeste strand vindt. het zijn dan met name zandstranden en dan kun je lekker je handdoek neerleggen en gewoon neerploffen na een flinke nacht feesten. Je kunt ook ligbed huren als je dat fijner vindt. Maar na het uitgaan is het wel chill om op het strand te liggen, lekker zonnen en dan ontwaken van je kater.

Dagje Bellariva strand bezoeken

Je hebt bijna 15 km strand in Rimini dus er is altijd wel een plekje te vinden waar het lekker rustig is. Een bekend strand waar je zeker eens naar toe moet gaan als je er bent is Bellariva. Dit is een van de bekendste stranden en het ligt dichtbij het bruisende centrum. Marabello is ook zeker een aanrader (net wat rustiger dan Bellariva). Veel jongeren bezoeken Riccione, waar je lekker met leeftijdsgenoten kunt chillen.

Rimini Italië uitgaan is vet!

Tijdens de jongerenreis kom je natuurlijk naar Rimini Italië om lekker uit te gaan! Er zijn dan ook erg veel discotheken die je een bezoekje kunt brengen, een leuke club, een café of een bar is ook meer dan de moeite waard.

Discotheek Baia Imperiale bezoeken

Je mag de discotheek Baia Imperiale echt niet missen als je hier vakantie gaat vieren! Het staat bekend als de grootste discotheek van Europa!

Nederlanders in Life Club Rimini

Veel Nederlanders zullen ook naar Life Club Rimini gaan, dus als je graag met mensen uit je eigen land een avondje wil feesten dan is dat ook zeker een aanrader!

Over Rimini

Top 3 hotels in Rimini

1. Hotel de France
2. Residence Delfina
3. I Suite hotel

Scroll naar boven