Jongerenvakantie Blanes

Genieten van een heerlijke jongerenreis Blanes? Dit is echt de moeite waard. Lekker uitgaan, feesten, aan het strand liggen en volop genieten van het mooie weer. Tijdens een jongerenvakantie in Spanje gaat dat helemaal goed komen! Je hebt vast en zeker al zin om te vertrekken, maar eerst maar eens kijken wat de mogelijkheden zijn!

Beste reisaanbieders voor jongeren vakantie Blanes:

Prijsvrij vakanties
De Vakantiediscounter
– Corendon

Camping Blanes kiezen

Je wil graag met je vriendengroep op een camping in Blanes verblijven, maar ga dan even na in welke regio je wil verblijven. Bedenk je ook met wie je gaat, hoeveel mensen er in totaal meegaan, welke faciliteiten er aanwezig zijn en wat de kosten zijn. Zo kun je goed voorbereid je jongerenreis Blanes online reserveren.

Jongerenvakantie Spanje echt de moeite waard

De reden dat zoveel jongeren van een jongerenreis naar Spanje gebruik maken wil je toch ook zelf ontdekken? Dit kan als je een jongerenreis Blanes boekt want dat is echt meer dan de moeite waard. Het zal altijd een mooie herinnering blijven, maar eerst maar eens boeken en zelf genieten!

Wat te doen in Blanes?

Lekker uitgaan in Blanes of toch wat anders doen? Met onze tips gaat het zeker goed komen. Een dagje naar het strand of winkelen is ook zeker de moeite waard tijdens je jongerenreis in het mooie Spanje.

 

Uitgaan in Blanes

Zin om lekker te stappen? Zeker doen want in Blanes is uitgaan echt vet! Tot in de vroege uurtjes uitgaan en dan lekker chillen aan het strand, dan is pas wat ze noemen vakantie! We hebben een paar tips voor je als je uit wil gaan in Blanes!

Es Blanc Restaurant en lounge club

Lekker even wat eten en dan uitgaan? Dit kan bij Es Blanc in Blanes. Het ligt aan de andere kant van Platja de Blanes. Een mooi restaurant waarbij je al uitzicht hebt over zee en dan kun je ook al beginnen met cocktails drinken!

Disco Arena

Een bruisende discotheek bezoeken waar tot wel 1600 mensen binnen kunnen? Echt wel doen en echt vet als je tijdens je jongerenreis in Blanes uit wil gaan! Ga lekker los op de house, trance, latin, hardstyle en top 40 muziek! Alle genres komen hier aan bod, dus dan wordt lekker feesten, lekker drinken en dan lekker chillen op het strand. Lekker bijkomen en de volgende dag weer lekker uitgaan natuurlijk!

Weer in Blanes, chillen in de zon!

Gedurende de zomermaanden is het echt chillen in Blanes! Het is er dan gemiddeld tussen de 26 en 29 graden, dus prima weer om lekker aan het strand te liggen, cocktails te drinken, uit te gaan en dan weer verder te gaan met chillen aan het strand!

Activiteiten in Blanes

Er zijn veel leuke activiteiten waar je gebruik van kunt maken in Blanes. Een paar tips voor je vind je hieronder.

Tropische tuinen Pinya de Rosa

Als je van bloemen, bomen en planten houdt, dan is Pinya de Rosa een goede keuze, de tropische tuinen. Het bevindt zich aan de rand van Blanes en je geniet van het mooie uitzicht op de kust en de Middellandse Zee.

Geschiedenis van Blanes ontdekken

Als je wat meer over Blanes te weten wil komen, dan kun jij naar het historische centrum van Blanes. Gewoon lekker wandelen en rondkijken en nog goed voor je algemene ontwikkeling ook!

Haven van Blanes

Als je graag een werkende vissersvloot wil bekijken dan moet je naar de haven van Blanes. Je kunt het beste rond een uur of vier in de middag gaan en dan lekker verse vis eten.

Over Blanes

Top 5 hotels in Blanes

1. Hotel Horitzo
2. Hotel Pimar & Spa
3. Hotel Stella Maris
4. Checkin Blanes
5. Camping Solmar

Scroll naar boven