Weer in Blanes

Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming aan de Costa Brava, is Blanes misschien wel de perfecte plek voor jou. Deze stad heeft alles wat je nodig hebt: zon, zee, strand en een bruisend nachtleven. Maar voordat je je koffers pakt en vertrekt, wil je natuurlijk wel weten wat voor weer je kunt verwachten. In dit artikel bespreken we het weer in Blanes gedurende het jaar.

Weer Blanes in Maart, April en mei

De lente is een geweldige tijd om Blanes te bezoeken. Het weer begint op te warmen en de temperaturen liggen tussen de 15 en 22 graden Celsius. Er is echter wel een kans op regen, vooral in maart en april. In mei wordt het droger en zonniger, waardoor het perfect is voor een dagje aan het strand.

Weer Juni, Juli en Augustus in Blanes

De zomer in Blanes is warm en zonnig, met temperaturen tussen de 25 en 30 graden Celsius. De kans op regen is erg klein, dus je kunt elke dag genieten van de zon. Dit is natuurlijk het hoogseizoen, dus het kan druk worden op de stranden. Maar als je daar geen probleem mee hebt, is dit de perfecte tijd om Blanes te bezoeken.

Weer September en Oktober in Blanes

De herfst in Blanes is nog steeds erg aangenaam, met temperaturen tussen de 18 en 25 graden Celsius. Er is wel een kans op regen, vooral in oktober en november. Maar als je niet van de drukte van de zomer houdt, is de herfst een geweldige tijd om te bezoeken. De stranden zijn rustiger en de stad heeft nog steeds veel te bieden.

Weer in December in Januari in Blanes

De winter in Blanes is mild, met temperaturen tussen de 10 en 15 graden Celsius. Er is wel een kans op regen, maar over het algemeen is het droog en zonnig. Het is natuurlijk niet de beste tijd om aan het strand te liggen, maar je kunt nog steeds genieten van de stad en de bezienswaardigheden.

Blanes is het hele jaar door een geweldige vakantiebestemming. Of je nu in de lente, zomer, herfst of winter gaat, er is altijd iets te doen. Het weer is het warmst in de zomer, maar als je niet van drukte houdt, zijn de lente en de herfst geweldige alternatieven. Dus waar wacht je nog op? Boek je volgende vakantie naar Blanes en geniet van de zon, zee en het strand!

loader-image
Weer in Blanes
Blanes, ES
15:30, 3:30, 20 mei, 2024
temperature icon 19°C
half bewolkt
Humidity 76 %
Wind 7 mph
Wind Gust: 5 mph
Sunrise: 05:24
Sunset: 20:06
Scroll naar boven