Jongerenvakantie naar Ibiza

Als je op zoek bent naar een vakantie om echt lekker los te kunnen gaan en je wil de vetste feesten bezoeken, dan kies je voor de jongerenreis Ibiza.

Daar ga je dan ook echt geen spijt van krijgen! Ibiza is namelijk een erg populaire bestemming onder jongeren en iedereen die van een feestje houdt komt er gewoon graag. Het heet daarom ook wel het feesteiland! In de avonduren en nacht lekker uitgaan en feesten en overdag bijkomen aan het zwembad of op het strand, tijdens jouw Ibiza vakantie kan het allemaal.

Ibiza vakantie, chillen maar…

Je hebt zin in een goed feestje, veel zon, zee en strand en dat is dan precies wat je tijdens je jongerenreis Ibiza mag verwachten. In de avond gaat echt het dak eraf in de populaire clubs.

Online Ibiza boeken, jouw vakantie!

Een reis naar Ibiza boeken is iets wat je het beste online kunt doen. Met een paar drukken op de knop is het dan ook geregeld. Bekijk wanneer je wil gaan, met hoeveel vrienden en hoeveel dagen en dan kun je kijken of dat er misschien nog een leuke aanbieding is. Verblijf je in een hotel of appartement of elders? Maak je keuzes op tijd zodat je je reis naar Ibiza snel kunt boeken.

Weekendje Ibiza dat is pas vet!

Niet iedereen kan zomaar het hele jaar door vrij pakken en in de zomer moet je misschien wel werken omdat het dan erg druk is. Niet getreurd want je kunt ook een weekendje Ibiza boeken! Dit is echt wel een aanrader, je vliegt er naar toe en dan begint de vakantie. Lekker een weekendje feesten en doen en laten waar je zin in hebt. Het kan het hele jaar door en wie weet kun jij er wel vaker gebruik van maken, want het zal zeker naar meer smaken…

Beste plek Ibiza bezoeken

Wat de beste plek Ibiza is, is voor iedereen anders. Het ligt eraan of je van het uitgaansleven houdt of dat je liever aan het strand ligt of activiteiten gaat ondernemen. Ontdek daarom wat jij leuk vindt om te doen en bekijk onze activiteiten tips hieronder.

Uitgaan in Ibiza

Het uitgaansleven in Ibiza is echt iets wat je zelf moet ontdekken.

El Teatro live muziek

Als je van live muziek houdt, breng dan eens een bezoekje aan El Teatro in Ibiza stad. Iedere avond kun je hier luisteren naar mooie live muziek!

Club Hi lekker losgaan!

Club Hi vind je op Playa d’en Bossa, het is echt onmisbaar! Een moderne club waar je ook een luxe VIP area vindt. Grote DJ’s komen hier naar toe en je kunt er de hele zomer lekker losgaan!

Bekende clubs van Ibiza

Er zijn een aantal grote en bekende clubs van Ibiza die je echt moet bezoeken tijdens je vakantie hier. Denk dan aan Es Paradis, Eden, Pasha, Bora Bora, Blue Marlin en Amnesia. Je vindt hier vaak optredens van bekende DJ’s. De hele zomer door vind je deze feesten hier op het eiland!

Weer in Ibiza

Gedurende de zomermaanden is het op Ibiza lekker druk, dit komt natuurlijk ook door het aangename weer op Ibiza en omdat iedereen dan vakantie heeft. Ook de jongerenreis Ibiza is dan erg populair. Heerlijk genieten van de temperatuur die dan gemiddeld 25-30 graden is, je gaat niets tekort komen. Lekker chillen op het strand, op zijn tijd een drankje en lekker feesten! Wat zal je lekker bruin terugkeren na jouw Ibiza vakantie!

Activiteiten in Ibiza

Er is op Ibiza nog veel meer te doen dan alleen maar uitgaan, daarom een paar tips voor jou zodat je ook andere activiteiten kunt doen (tussen het drukke uitgaansleven door).

Chillen op het strand

Als jij de hele avond en nacht uit bent geweest, dan is het wel fijn om lekker te chillen op het strand. Dit kan hier dan ook uitstekend! Dit kan dan ook nog eens onder het genot van een lekkere cocktail. Zo kom je weer lekker in de stemming voor de avond!

Playa d’en Bossa meer dan alleen zwemmen!

Mooie stranden die je eens moet bezoeken zijn bijvoorbeeld Cala Tarida, Cala Vadella en Cala Benirràs. Playa d’en Bossa is voor jongeren een populair strand en daar kun je ook jetskiën en parasailen.

Lekkere tapas eten bij Can Tixedo

Als je dol bent op tapas of het wil leren eten, dan is een bezoekje aan restaurant Can Tixedo echt een aanrader. Je vindt er naast de lekkerste tapas ook lekkere wijn!

Zie ook: 

Over Ibiza

Top 5 hotels in Ibiza

1. Hotel Horitzo
2. Hotel Pimar & Spa
3. Hotel Stella Maris
4. Checkin Blanes
5. Camping Solmar

Scroll naar boven