Weer op Mykonos

Mykonos is een prachtig eiland in Griekenland en een populaire bestemming voor reizigers van over de hele wereld. Het eiland heeft een mediterraan klimaat en geniet van lange, hete zomers en milde winters. Als je van plan bent om naar Mykonos te reizen, is het belangrijk om te weten hoe het weer er het hele jaar door uitziet, zodat je je reis kunt plannen op basis van je persoonlijke voorkeuren.

Weer in Maart, april en Mei op Mykonos

De lente is een prachtige tijd om naar Mykonos te reizen, omdat het weer mild en aangenaam is, met temperaturen die schommelen tussen de 15-20 graden Celsius. Het eiland begint langzaam tot leven te komen na de winter, en de lente is een geweldige tijd om de lokale cultuur en tradities te ontdekken, evenals de prachtige stranden en het landschap.

Weer in zomer Mykonos

De zomer is verreweg de drukste tijd van het jaar op Mykonos, omdat het weer warm en zonnig is, met temperaturen die gemakkelijk boven de 30 graden Celsius kunnen uitkomen. Dit is de perfecte tijd om te zonnebaden op de vele prachtige stranden van het eiland en om te genieten van het bruisende nachtleven dat Mykonos te bieden heeft.

Weer in September op Mykonos

De herfst op Mykonos is een ideale tijd om te bezoeken als je de drukte van de zomer wilt vermijden. De temperaturen zijn nog steeds aangenaam warm, meestal tussen de 20-25 graden Celsius, en het weer is nog steeds zonnig en droog. De herfst is ook de perfecte tijd om te genieten van de prachtige zonsondergangen en om te ontspannen in de rustige, rustige omgeving van Mykonos.

Winter op Mykonos

De winter op Mykonos is over het algemeen mild en zonnig, met temperaturen die schommelen tussen de 10-15 graden Celsius. Hoewel het weer niet warm genoeg is om te zwemmen in de zee, is de winter een geweldige tijd om de lokale bezienswaardigheden en de traditionele cultuur van het eiland te ontdekken. Kortom, Mykonos is een geweldige bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar zon, zee, strand en cultuur. Het weer op het eiland is over het algemeen warm en zonnig, met temperaturen die het hele jaar door mild blijven. Of je nu in de lente, zomer, herfst of winter naar Mykonos reist, er is altijd genoeg te zien en te doen op dit prachtige eiland.
loader-image
Weer Mykonos
Mykonos, GR
16:08, 4:08, 20 mei, 2024
temperature icon 22°C
onbewolkt
Humidity 60 %
Wind 18 mph
Wind Gust: 0 mph
Sunrise: 04:05
Sunset: 18:24
Scroll naar boven