Weer in Zakynthos Griekenland

Zakynthos is een prachtige eiland in Griekenland, bekend om zijn stranden en het aangename weer. Het weer speelt een belangrijke rol bij het plannen van een reis naar Zakynthos, dus hier is een overzicht van het weer in verschillende maanden van het jaar.

Weer in Januari Zakynthos

Januari is de koudste maand op Zakynthos en de temperaturen variëren tussen 10°C en 15°C. Er zijn wel zonnige perioden, maar ook regenachtige dagen, dus het is belangrijk om gepaste kleding mee te nemen voor alle weersomstandigheden.

Weer in Februari Zakynthos

Februari is vergelijkbaar met januari, met temperaturen tussen 10°C en 15°C. Er zijn nog steeds regenachtige dagen, maar ook zonnige perioden. Het is belangrijk om gepaste kleding mee te nemen voor alle weersomstandigheden.

Weer Zakynthos Maart

Maart is de eerste maand waarin het weer op Zakynthos aangenamer wordt. De temperaturen beginnen op te lopen naar 15°C tot 20°C en er zijn meer zonnige dagen. Het is nog steeds mogelijk dat er regen voorkomt, dus het is belangrijk om gepaste kleding mee te nemen.

Lekker weer in Zakynthos in April

April is een uitstekende maand om Zakynthos te bezoeken, aangezien het weer nog steeds mild is en er veel zonneschijn is. De temperaturen variëren tussen 20°C en 25°C. Het is nog steeds mogelijk dat er regen voorkomt, dus het is belangrijk om gepaste kleding mee te nemen.

Weer in Mei in Zakynthos

Mei is een geweldige maand om Zakynthos te bezoeken, aangezien het weer warm en zonnig is. De temperaturen variëren tussen 25°C en 30°C en er is weinig kans op regen. Het is een perfecte tijd om te ontspannen op het strand en het eiland te verkennen.

Vakantie Zakynthos in Juni

Juni is de beginmaand van het hoogseizoen op Zakynthos en het weer is heet en zonnig. De temperaturen variëren tussen 30°C en 35°C en er is weinig kans op regen. Het is een drukke tijd op het eiland, dus het is aan te raden om op tijd te boeken.

Weer in September Zakynthos

September is nog steeds het hoogseizoen op Zakynthos, maar de temperatuur is iets aangenamer dan in juni en juli. De temperaturen variëren tussen 25°C en 30°C en er is weinig kans op regen. Het is nog steeds druk op het eiland, dus het is aan te raden om op tijd te boeken.

Zakynthos weer Oktober:

Oktober is een uitstekende maand om Zakynthos te bezoeken, aangezien het weer nog steeds mild is en er weinig kans is op regen. De temperaturen variëren tussen 20°C en 25°C en er is nog steeds voldoende zonneschijn. Het is een minder drukke tijd op het eiland, dus het is gemakkelijker om accommodatie te vinden.

Zakynthos weer November:

November is een andere uitstekende maand om Zakynthos te bezoeken, aangezien het weer mild is en er weinig kans is op regen. De temperaturen variëren tussen 15°C en 20°C en er is nog steeds voldoende zonneschijn. Het is een minder drukke tijd op het eiland, dus het is gemakkelijker om accommodatie te vinden.

In het algemeen is Zakynthos een fantastische bestemming voor een vakantie, met aangenaam weer in de meeste maanden van het jaar. Of u nu op zoek bent naar zon, ontspanning of avontuur, Zakynthos biedt het allemaal. Dus waar wacht je nog op? Boek nu uw reis naar dit prachtige eiland!

loader-image
Weer in Zakynthos
Zakynthos, GR
17:26, 5:26, 14 juli, 2024
temperature icon 32°C
onbewolkt
Humidity 66 %
Wind 12 mph
Wind Gust: 18 mph
Sunrise: 04:25
Sunset: 18:58
Scroll naar boven